Kirsten Hede har gjort en stor indsats i Københavns Badminton Klub, og det har kastet en nominering af sig. Foto: Ritzau Scanpix

Mor strøg til tops og er nu nomineret til pris

NOMINERING: Ifølge hende selv startede hun blot som en tilfældig spillermor, der tilbød at bage kage, hvis der var brug for det.

Men i mellemtiden er Kirsten Hede strøget til tops som formand for Københavns Badminton Klub (KBK), hvor hun har gjort det godt. Faktisk så godt, at hun er blevet nomineret til prisen Badminton Danmarks Talentpris 2019. Nomineringen kommer på baggrund af, at hun har ’arbejdet benhårdt, visionært og utrætteligt for at skabe optimale rammer for børn og unge i KBK’, lyder det i indstillingen. Selv er hun overrasket over indstillingen, fordi prisen normalt kun tilfalder trænere.

»Jeg havde set prisen som værende en, der var tiltænkt trænere. Så jeg ser jo nomineringen som en stor anerkendelse af det arbejde, vi frivillige gør i klubberne for at skabe rammer og muligheder for talentudvikling. Så det er en stor ære«, siger Kirsten Hede.

Kirsten Hedes arbejde har blandt andet bestået i at rejse penge til og stået i spidsen for tilblivelsen af KBK’s tilbygning til klubbens unge spillere, hvor de kan styrketræne, lave lektier og spille bordtennis og basketball.

Desuden står hun for at arrangere sommerlejr, ligesom hun har været hovedkræften bag, at KBK er eliteidrætsakademi for Team Denmark- og Team Copenhagen-elever.

Kirsten Hede er én ud af fire nominerede til Badminton Danmarks Talentpris 2019, der uddeles til gallaaftenen til Ungdoms-DM i Greve 5-7. april.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Debatmøde om fremtidens Europa

Her er der 65 millioner passagerer