Mikael Simpson har samlet sit band Sølvstorm, som ikke har givet koncert sammen siden 2011. Der vil derfor både blive spillet et par helt nye sange, men også nogle gamle klassikere. Foto: PR

Copenhagen Jazz Festival: Tre navne er offentliggjort

koncerter. Indtil videre er det offentliggjort, at José James, Sølvstorm og et kendt brasiliensk ægtepar gæster festivalen.

SOMMERJAZZ: Årets Copenhagen Jazz Festival byder som sædvanlig på koncerter i flotte omgivelser på Islands Brygge.

Lørdag 6. juli finder en koncert med et meget kendt brasiliansk ægtepar sted. Manden, Airto Moreira, er trommeslager, sanger og percussionist og kendt blandt mange musikelskere. Konen, Flora Purim, er sangerinde, og i 1972 blev ægteparret medlemmer af Chick Coreas fusionsgruppe, hvor to afgørende albummer blev indspillet. Alt i mens har ægteparret opnået stor succes med egne udgivelser og med indspildninger med nogle af de største jazzkunstnere.

Den legendariske R&B singer/songwriter Bill Withers bliver hylder, når José James indtager Copenhagen Jazz Festival 5. juli kl. 20. James giver en fortolkninger af Withers’ store hits og ballader og gør brug af elementer fra blandt andet jazz, soul og spoken word.

Bandet Sølvstorm har ikke givet koncert sammen i otte år, og på dette års jazzfestival er de samlet søndag 7. juli for at spille nogle af de gamle kendinger. Sølvstorm har blandt andet udgivet albums så som »Stille & Uroligt«, »Os 2 + Lidt Ro« og »Slaar Skaar«.

Billetsalget til disse tre koncerter starter torsdag 4. april kl. 10 og kan købes via www.jazz.dk.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Københavns nye byport: Nu begynder arbejdet med stor bro

Udvikling: Skatepark et skridt tættere på at åbne