Mikkel Fønsskov løber rundt om Søerne med sin hund og går derefter hjem fra Dronning Louises Bro ad Blågårdsgade. I tirsdags endte gårturen med et fald. Arkivfoto: Dan Møller

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Brolægger gjorde TV-værts nedtur til optur

UHELD. Mikkel Fønsskov, som er vært på Aftenshowet, skrev til Københavns Kommune efter at være faldet over nogle brosten i et fortov på Nørrebro. En oplevelse, der dog endte med at få smilet frem hos TV-værten.

FALD: TV-værten Mikkel Fønsskov kommer hver dag i Blågårdsgade, hvor han om morgenen går tur med sin hund. Men tirsdag morgen endte turen ikke så godt, som den plejer, grundet nogle brosten i fortovet på hjørnet af Blågårdsgade og Nørrebrogade.

’Her til morgen faldt jeg lige så lang, jeg er. Kønt syn. En masse brosten mellem fortovsfliserne ligger som en by i Rusland, og hvis man ikke ser dem, ja så snubler man og kan slå både arme og ben – og det, der er værre. Så skynd jer at sende en mand ned og slå brostenene i med en hammer. Hellere i dag end i morgen før nogen kommer til skade’, skrev Mikkel Fønsskov efterfølgende på Københavns Kommunes Facebook-side.

Værten slap fra faldet med en øm fod og en såret stolthed, men det kunne jo være gået grueligt galt, siger Mikkel Fønsskov.

»Tænk hvis en ældre person eller et barn var faldet og havde slået hovedet.«

En positiv overraskelse

Men Mikkel Fønsskovs besked blev hurtigt opfanget og besvaret til hans store overraskelse.

Og det var ikke Københavns Kommune, der var først til at handle på kritikken, men derimod en af kommunens brolæggere, som kort efter kommenterede på Mikkel Fønsskovs besked til kommunen.

’Laver jeg om lidt…’, lød det fra brolæggeren, som senere samme dag lagde et billede op af hjørnet ved Blågårdsgade og Nørrebrogade, hvor problemet nu var blevet udbedret.

»Det er fuldstændig vidunderligt, at det er en af kommunens ansatte, der faktisk skriver i tråden før kommunen, at han er på sagen. Jeg synes, det er et fantastisk eksempel på dansk arbejdskultur, hvor de enkelte mennesker tænker selv og tager aktion i stedet for at vente på, at nogle andre med flere striber på skulderen griber ind. Så jeg er vildt glad for, hvor dejligt det har fungeret. Og den gode Claus, som tog aktion, uploadede senere et billede af fortovet som igen var blevet fint. Godt arbejde!,« siger Mikkel Fønsskov, som tilføjer, at han generelt har gode oplevelser med dialogen med det offentlige.

Frem med lappegrejet

»Mange har en opfattelse af, eller har måske selv prøvet, at løbe panden mod en mur, når det gælder dialogen med det offentlige. Men her er i hvert fald et godt eksempel på, hvor godt det kan fungere,« siger han og tilføjer, at han nu blot har et enkelt ønske mere til kommunen om udbedring af en bestemt ting.

»Kommunen kunne godt køre ud med noget stabilgrus flere steder langs søerne. For alle os løbere og gående kan det være noget af et zig-zag, når man skal springe uden om vandpytterne. Især på stierne langs Fredensbro ved den sidste sø mod Østerbro. Her er der mange huller,« siger Mikkel Fønsskov med et smil.

Så må vi se, om der, også i dette tilfælde, er en rar medarbejder ved kommunen, der handler hurtigt og udbedrer problemet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Liv under Bispeengbuen: Første spadestik til projekt under Buen

Efter heftig HPV-debat: Derfor skal du vaccineres