Foto: The Human Shelter
in ,

Eksklusive filmvisninger i unik arkitektur

AMAGERBRO: I april afholdes den københavnske arkitekturfestival CAFx. Auteur Film præsenterer to film på festivalen under helt forskellige arkitektoniske forhold, blandt andet hos Kvarterhuset og i kulturhus Prismen..

Mandag 8. april, klokken 19.00, afholdes filmforedrag med instruktør Andreas Dalsgaard i Kvarterhuset Salen, Jemtelandsgade. Filmen »The Human Scale« viser gigantiske motorvejsnet, skyhøje bygninger og menneskeliv, der lever i hver deres separate betonkasse. Storbyen er blevet moderne, men hvordan passer metropolernes udformning egentlig til menneskets behov og adfærd?

Søndag 14. april, klokken 17.00, er der »Fine Dining« hos Øens Spisested i kulturhuset Prismen, Holmbladsgade 71. Her vises en eksklusiv filmvisning med »The Human Shelter« efterfulgt af en flere-retters middag. Du kan efter filmen møde filmens instruktør Boris Benjamin Bertram henover en intim middag med maks 25 deltagende. Boris vil fortælle om filmens tilblivelse og sine personlige oplevelser i processen samt besvare spørgsmål fra publikum. »The Human Shelter« er en antropologisk undersøgelse af, hvordan vi mennesker skaber vores hjem på jorden.

Billetter til alle arrangementerne kan købes på www.billetto.dk og du kan læse mere om festivalen på www.cafx.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Fodboldveteran sætter eksklusiv Islands Brygge-lejlighed til salg

Københavns nye byport: Nu begynder arbejdet med stor bro