Hver uge dør to danske kvinder af livmoderhalskræft Foto: Lev Dolgachov
in ,

Efter heftig HPV-debat: Derfor skal du vaccineres

Jagtvej: Mandag 8. april klokken 19 holder Kræftens Bekæmpelse informationsaften om HPV-vaccinen og dét at tage stilling på Øbro Jagtvej Bibliotek Østebro. På grund af de seneste års debat er mange forældre i tvivl om, hvorvidt de skal lade deres døtre vaccinere. Der er igen skabt en masse tillid i forhold til vaccinen, oplever Kræftens Bekæmpelse. Dog er nogle forældre stadig i tvivl, så trygheden omkring vaccinationen skal genskabes helt. Til informationsmødet kommer Mette Bredal, der tidligere har haft livmoderhalskræft i en tidlig alder. Hun vil fortælle om sygdomsforløbet, og hvad sygdommen har gjort ved sit liv. Mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig senest 6. april til stophpvkbh@gmail.com. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Brolægger gjorde TV-værts nedtur til optur

Fodboldveteran sætter eksklusiv Islands Brygge-lejlighed til salg