Jonatan Spang er klar med et nyt show til august - men du kan tyvstarte og se testshows hos Teater Play allerede til maj. PR-FOTO

Tyvstart fire måneder før premiere: Jonatan Spang tester nyt show

COMEDY. Jonatan Spang vender efter fire års pause fra stand-up scenen tilbage til rødderne med showet ‘Typisk Jonatan Spang’. Men før det går løs til august, kan du fra 27. maj opleve ham i en stribe testshows hos Teater Play.

SUNDBYØSTER: Der er gået fire år, siden Jonatan Spang sidst turnerede med et stand-up show, nemlig ’Jonatan Spangs Danmark’.

Man har måske ikke helt mærket fraværet, efter hans politisk-satiriske ’Tæt På Sandheden’ på DR2 blev en seersucces og allerede er savnet.

Men nu vender Jonatan Spang tilbage med sit nye show ’Typisk Jonatan Spang’, hvor han tager udgangspunkt i den store verden og ender i det helt nære.

Show-turneen har premiere 22. august på Bremen, hvor der allerede er udsolgt, men du kan tyvstarte på Spangs nye materiale, når Teater Play på Strandlodsvej 7 holder en stribe testshows med start allerede 27. maj.

»Vi er evigt taknemlig for at han vælger at brygge hos os, for det bliver garanteret nogle fine, fine aftener! Tag dine kære med i teatret, og kom og se Jonatans nye show blive udviklet foran jeres måbende ansigter. Eller noget,« skriver Teater Play på sin hjemmeside.

Der bliver ialt 10 testshows – du kan bestille billet på www.teaterplay.dk.

Vil du hellere vente til det færdige show er klar, er der billetter på jonatanspang.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

På vej: Flygtninge- og familieboliger på Ågade

DEBAT: Mere fodbold til børn og unge på Vesterbro