Erik Meier Andersen har været præst i 30 år ved Adventskirken. Arkivfoto: Martin Sørensen
in

Elsker 😍

30 år i Adventskirken: Erik Meier Andersen fejres efter gudstjenesten søndag

30 år i samme kirke. Det er immervæk en sjat. Men ikke desto mindre hvad Erik Meier Andersen, præst i Adventskirken har præsteret. I forbindelse med gudstjenesten søndag 7. april klokken 10.30 fejres han ved et lille arrangement. I næste nummer af Vanløse Bladet kan du læse et portræt af Erik Meier Andersen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

47 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Elever på Skolen på Amagerbro holder byttemarked lørdag

Tivolis nye forlystelse Kamelen løftes på plads