Johan Sigvard Jensen er ansat som organist i kirken. Foto: PR foto

Ny organist fejres med koncert

Østerbrogade: I anledning af at Sions Kirke har ansat organist Johan Sigvard Jensen skal der være stor koncert for orgel, strygere og pauker af Francis Poulenc. Koncerten opføres af DUEN – Det Danske Ungdomsensemble og den nye organist i kirken. DUEN består af 25 unge strygere, der spiller klassisk. Med deres dirigent, Morten Ryelund, i spidsen, er DUEN kendt for at imponere publikum og anmeldere. Der er fri adgang til koncerten i Sions Kirke. Koncerten begynder 4. april klokken 19.30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tivolis nye forlystelse Kamelen løftes på plads

På vej: Flygtninge- og familieboliger på Ågade