Foto: Rigshospitalet

Se video: En eftermiddag om transplantationer

FORSKNING: Transplantation er et moderne mirakel – et vidnesbyrd om videnskabens og menneskets medicinske og kirurgiske bedrifter. Nu kan du komme med, når Rigshospitalet slår dørene op for symposiet »Transplantation og Fremtiden«. En række eksperter tager deltagerne med på en rejse gennem transplantationernes historie og transplantations forunderlige verden.

Fokus på et speciale

Transplantation er et speciale, der har mere end 50 år på bagen i Danmark og er i rivende udvikling i disse år. Lægerne bliver hele tiden bedre til at anvende ny teknologi og medicin for at få det maksimale ud af de organer, der bliver doneret, alt imens der kommer nye maskiner og kunstige organer på markedet, som på sigt kan revolutionere transplantationsområdet.

Nu markerer Rigshospitalet etableringen af et nyt tværgående Videncenter for Transplantationer på hospitalet med et symposium. Her fortælles om det nyeste indenfor transplantation og hvad forskningen, maskinerne og nye metoder betyder for de mennesker, der får en transplantation. Peter Qvortrup Geisling vil føre deltagerne godt igennem dagens program.

Arrangementet finder sted i Rigshospitalet, Blegdamsvej, Auditorium 1, benyt opgang 2 eller 44, torsdag 11. april, klokken 13-17 – ankomst og let frokost fra klokken 12.30. Skal du sikre dig en plads, så skynd dig at sende din tilmelding til kommunikation.rigshospitalet@regionh.dk. nmb

Se video her om begivenheden her:

Transplantationer og fremtiden – kom med til symposium på…

Alle er velkomne – og du er er hermed inviteret. Sundhedskorrespondent Peter Qvortrup Geisling fra DR er ordstyrer, når Rigshospitalet er vært for symposiet…

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Så går arbejdet i gang: Borgermøde om byggeri på Stejlepladsen

Ny park i Stengade af beboerne i Blågården