Sur 😠 Ked 😭 Wow 🤩 Like 👍

Og hvor man end sig vender hen, så er der vejarbejde igen….

Nordhavnsvej blev bygget færdig for næsten halvandet år siden, og metroen er ved at være færdig. Men der er fortsat masser af vejarbejde på Østerbro, blandt andet på Strandboulevarden der skybrudssikres de kommende år, og omkring Østerbrogade, Jagtvej og Lyngbyvej er der også gang i sagerne for tiden….

På Lyngbyvej og Jagtvej er Energinet, som er den virksomhed der ejer og udvikler både el- og naturgasnet i Danmark, i gang med at forny og forstærke elforsyningen til Københavnsområdet. Grunden til at energiforsyningen skal fornys og forstærkes er, at energiforbruget stiger, men også fordi de kabler der ligger i jorden nu, stammer tilbage fra 1960’erne og 1970’erne og derfor trænger til at blive udskiftet. Arbejdet på Lyngbyvej og Jagtvej skal efter planen afsluttes i løbet af april.

HOFOR er i gang med at etablere en underjordisk skybrudstunnel under Østerbrogade, der skal forbinde Landskronagade med skybrudsledningen via Carl Nielsens Allé og under gasværksgrunden og på vej til vandet. Det skal gøre kvarteret bedre sikret, når der er kraftig regn og skybrud og hænger sammen med klimakvarteret. Derfor er der kun en vejbane i hver retning på denne del af Østerbrogade frem til august.

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Fyrværkerimester i Tivoli, Gunnar Knudsen. Foto: René Mølskov

Han maler på himlens lærred

To frederiksbergske 2. pladser