Nicolay Zederlinn er forfatter til flere bøger om mad og sundhed. Foto: PR foto

Din kropstype skal dirigere, hvad du spiser

Sallingvej: Mandag 8. april klokken 19.30 holder forfatter Nicolay Marcus Zederlinn foredrag om sundhedssystemet ayurveda i South Indian’s selskabslokaler på Sallingvej 61. Til foredraget vil forfatteren give råd til at forøge vitalitet og velvære. Man vil også kunne få indblik i sin kropstype og finde ud af, hvilke rutiner og kost, der passer bedst til én. Sundhedssystemet ayurveda er tusinder år gammelt. Det omhandler fordøjelsen. Denne skal være optimal, før kroppen kan føles sund og være i balance. Affaldsstopper er blandt andet noget, som sundhedssystemet lægger vægt på. Derfor giver Nicolay Marcus Zederlinn gode råd til at reducere mængden af disse. Foredraget er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Fernisering af eksperimenterende, længselsfulde kvinder

Museum får ny åbningstid