På to-tre timer kan én indsamler få omkring 1.000 kroner. Det gør en stor forskel. Foto: Arkiv
in ,

Der mangler indsamlere på Mors dag

Indsamling: På Mors dag, søndag 12. maj, mangler SOS Børnebyerne rigtig mange indsamlere på Amager. Indsamling er med dét formål at give forældreløse og udsatte børn et bedre liv med et kærligt hjem. Mange børn har ingen mor at fejre på Mors dag, og det er derfor, at pengene går til netop forældreløse børn. Indtil videre har 59 meldt sig til indsamlingen, men der mangler stadig at blive besat 261 ruter. »Vi mener det faktisk bogstaveligt, når vi siger ’Giv en mor på Mors dag’, for vi hjælper forældreløse børn, så de får en plejemor – det vi kalder SOS-mor – og et nyt hjem,« siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne, i en pressemeddelelse. Hvis du vil være indsamler, kan du tilmelde dig på www.sosindsamling.dk eller på telefon 33 73 02 33.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Aprilsnar: Ingen planer om ungdomshus i Vanløse

Movia rykker sig: Nu kommer der tider på papir ved busstoppesteder