Tag med på vores snaskede guide til kaloriestafet i Tivoli. Foto: Anders Bøggild

Spis dig gennem Tivoli: De fem snaskede

Det er svært at gå en tur gennem Tivoli uden at få lyst til en snack eller is.

Her er guiden til en dag i Tivoli med så mange kalorier, at de kan måles på Richterskalaen. Læsere med angst for transfedtsyrer bør ikke læse med.

Churroria serverer spanske vaffelrør med MAZZER af sukker og sauce. Foto: Anders Bøggild

Churroria
Hos Churroria kan du få noget af det mest snaskede, der findes. Churros er også spanskrør, som er en slags vaffelfingre, som man spiser med sukker og for eksempel chokoladesauce. Churroria ligger ved siden af Rutsjebanen og er indrettet i spansk decor-stil med siddepladser. Men spis dem for Guds skyld EFTER turen i den gamle rutsjebane.

Hos Vaffelbageriet er vaflerne hjemmelavet og fås med is. Foto: Christoffer Anais Sandager

Vaffelbageriet
Hos Vaffelbageriet, der ligger lige overfor Mælkevejen, står Kjeld Krætzmer klar til at give dig en hjemmelavet vaffel med tre kugler – eller en klassisk vaffel med flødeskum og syltetøj. Krætzmer overtog familiebageriet sidste år og er klar til en ny sæson med sprøde vafler.

Ingen Tivoli uden candyfloss – men pas på du ikke smatter på nogens tøj. Arkivfoto: Simon Verheij

Candyfloss
Candyfloss kan du få overalt i Tivoli. Candyfloss er e slags spundet sukker og består næsten kun  af luft. Man skal passe på med at ramme nogen med en candyfloss, for det er noget klistret stads og består mestendels af  sukker og farvestof.

Kandiserede æbler er uundgåeligt i Tivoli. Prfoto

Kandiserede æbler
Med en candyfloss får du kun sukker og ingen øvrige kalorier. Men i Arkadens Isbod i Arkaden – den overdækkede passage mellem de gamle radiobiler og Den Flyvende Kuffert kan man smæske sig i kandiserede æbler, der både sender diætisten og tandlægen på overarbejde.

Burger House i Orienten giver dig lidt grillede kalorier. Foto: Christoffer Anais Sandager

BurgerHouse i Orienten
Skal du have lidt rigtig mad i maven, så tag en klassisk burger hos BurgerHouse i Orienten. Her kan du mæske dig i en klassisk burger med det hele og fritter til.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Brand i Indre By: røgdykkere sat ind

Nørrebro-hunden Dudley kobler af med massage i Sankt Hans Gade