Anja T. Lahrmann, der står bag Excelsior, er klar i Kulturstationen Vanløse torsdag 4. april. PR-foto.

Kulturstationen Vanløse klar med comedy og undergrund

KULTUR: Inden længe er der gode nyheder til dig, der er til comedy og undergrundsmusik, for i indeværende uge slår Kulturstationen Vanløse dørene op til en række arrangementer. Det første arrangement bliver afholdt onsdag 3. april kl. 20, hvor vært Jakob Svendsen byder komikerne Thomas Hartmann og Torben Chris indenfor til Comedyklubben, der som altid er krydret med et godt grin.

Thomas Hartmann er kendt fra en lang række programmer – blandt andet ’Comedy Fight Club – Det nye kuld’ og ’Comedy Aid’. Sidstnævnte har Torben Chris også medvirket i, og han er netop hjemvendt fra turnéen ’Rage Against The Mainstream’, så han har masser af friske jokes med i bagagen.

Torsdag 4. april kl. 20:30 er der undergrundsmusik på programmet, hvor Kulturstationen Vanløse i samarbejde med Kaja Management præsenterer to spændende bands i form af Excelsior og ZAAR, der begge spiller undergrundsmusik. Excelsior opstod i 2015 og er kendt for at forene sangskrivning, teknologi og krop. Bag Excelsior står sangerinde, producer og komponist Anja T. Lahrmann, der i 2017 udgav debut-EP’en ’Superimposed’.

Andet band på scenen denne aften er ZAAR. Damen bag ZAAR hedder Sara Flindt, og sammen med sine to bandkammerater danner hun en slagstærk trio, der udfolder et eksperimenterende lydunivers.

nmb

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Byråd stemmer for hjemsendelsespolitik

DEBAT: Et styrket foreningsliv i København