Foto: Sanaz Amin
in ,

Når hjertet svigter

Hjertecafé: Onsdag 3. april har du endnu engang muligheden for at blive klogere på et af kroppens vigtigste organer – hjertet – når der endnu engang afholdes hjertecafe i Østerbro Sundhedshus, Randersgade 60, 5. Sal l. 514, klokken 16.00-18.00. Temaet for denne café er »Når hjertet svigter«.

Forsker og læge Sanaz Amin vil fortælle om »Når hjertet svigter«. Hun vil komme ind på hvad det vil sige at have hjertesvigt og hvad der kan være årsag til hjertesvigt. Der vil blandt andet blive snakket om, hvad man kan gøre medicinsk for at forbedre hjertets funktion.

Hjertecafeen er for alle som måtte være interesserede.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Øresundskollegiet kan blive almene ungdomsboliger

Brand i Indre By: røgdykkere sat ind