De fire mandlige kunstnere har sammen skabt en forførende og følsom udstilling. Foto: PR foto

Ny udstilling: Kan du mærke det?

Strandboulevarden: »Blot, fordi man kan mærke det, betyder det ikke nødvendigvis også, at det er virkelighed,« skriver Boulevard156 om deres nye udstilling ’Just Because You Feel It’. Netop det budskab bliver behandlet i forårsudstillingen med bidrag fra de fire mandlige kunstnere Kaspar Bonnén, Anders Moseholm, Per Mølgaard og Lars Tygesen.

Det er afgørende, at alle kunstnere er mænd, mener Klaus Koenig, der er gallerist på Boulevard156. Det mener han, fordi maleprocessen har været domineret af følelser og intuitioner.

»I udstillingen får man dog både følelser og konkrete oplevelser med sig hjem; det er bare ikke sikkert, at noget af det kommer fra den virkelige verden. Man kunne kalde det for en mental realisme,« skriver Boulevard156 i en pressemeddelelse. Ferniseringen af udstillingen sker 4. april fra klokken 16 til 19. Udstillingen løber frem til 12. maj 2019. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ingerslevsgade er støjforurenet: Det er ikke personbilerne, der er det største problem

Ida Auken samtaler om tro i Ørestaden