Sognepræsten fra Kirken i Ørestad har inviteret Ida Auken til en snak om tro 4. april. Foto: Claus Bech

Ida Auken samtaler om tro i Ørestaden

Robert Jakobsensvej: Torsdag 4. april gæster Ida Auken (R) Kirken i Ørestad klokken 20 for at tale med sognepræst Rikke Weissfeld om, hvad tro betyder for hende. Politikeren Ida Auken er selv uddannet teolog. Arrangementet i kirken er en del af et 3-i-én arrangement, hvor der er gudstjeneste klokken 18, vin og tapas klokken 19 og samtale med Ida Auken klokken 20. Aftenen slutter klokken 21, og alle er velkomne til at deltage i arrangementet. Tapas og vin koster 50 kroner.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ny udstilling: Kan du mærke det?

Fest hele ugen: Falkonergårdens Gymnasium fylder 100 år