Kræftens Bekæmpelse på Nørrebro mangler indsamlere, oplyser lederen af indsamlingen. Foto: Kræftens Bekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelse på Nørrebro i nød

INDSAMLING: Søndag 7. april går 29.000 borgere på gaden for at samle ind til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling, men blandt de 29.000 er der ’kun’ 50 frivillige nørrebroere, der har meldt sig i distriktet Ydre Nørrebro indtil videre.

Det kan godt blive bedre, mener Vagn Petersen, der er leder af landsindsamlingen på Ydre Nørrebro, og han opfordrer derfor borgerne på Nørrebro til at melde sig.

»Opbakningen er altid positiv og god hos de husstande, som vi kommer rundt til. Men vi kunne nå rundt til mange flere, hvis flere indsamlere vil melde sig og bruge et par timer af søndagen til at tage en rute. I distrikt Ydre Nørrebro har vi lavet 125 ruter, og indtil videre er kun 50 frivillige, der har meldt sig for aktivt at støtte kræftsagen som indsamlere. Det er godt nok et fysisk krævende distrikt med næsten udelukkende ’trapperuter’. Men er det hårdt at nå de øverste etager, må man nå dem, man orker – og vi er bare glade og tilfredse med enhver indsats for kampen mod kræft,« siger han.

Den lokale indsamling har base i Nørrebrohallen søndag 7. april kl. 10-14, og du kan støtte landsindsamlingen via sms, MobilePay og på indsamling.dk. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Fest hele ugen: Falkonergårdens Gymnasium fylder 100 år

Tour de France-start flyttes fra København til Malmø