I Galleri Argentum bliver der udstillet kunstværker af Chili K, Dea Trier Mørch, Heidi Borg og mange flere. Foto: PR foto

Elsker 😍

Nyt galleri til Nørrebro

Birkedommervej: Torsdag 4. april klokken 14 åbner Galleri Argentum på Birkedommervej og udstiller i den sammenhæng ’Glad Design’. Det er Annegitte Hald Abildskov, der har været lærer i 21 år, som gerne vil fordybe sig i fred og ro med kunsten. »Jeg er utrolig glad og taknemmelig for, at de dygtige illustratorer og grafikere i Glad Design vil udstille i mit galleri, deres udtryk er helt originalt og unikt,« siger Annegitte Abildskov i en pressemeddelelse. Forskellige grafikere og illustratorer med forskellige slags handicap har skabt Glad Design. I Galleri Argentum bliver der også udstillet og solgt keramik og smykker. »Generelt er det vigtigt for mig, at kunderne, der kommer i galleriet, kan købe unik kunst og smykker til rimelige penge,« siger Annegitte Abildskov. Der skal være skiftende udstillinger i det nye galleri, og så vil der altid være tid til en kop kaffe i den lille gårdhave. Galleriet kommer til at være åbent fra tirsdag til lørdag.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Stop NATO’s oprustning – Investér i velfærd

Ingerslevsgade er støjforurenet: Det er ikke personbilerne, der er det største problem