Det er tid til at sende NATO på pension, mener folkene bag. Foto: Arkiv

Stop NATO’s oprustning – Investér i velfærd

Nytorv: Torsdag 4. april klokken 17 bliver der demonstreret mod 70-årig NATO-militæralliance på Nytorv. Det fejres andre steder med kanonaffyringer, men modstandere vil demonstrere mod krig og milliarder til militær. 18 fagforeninger, politiske partier og fredsorganisationer siger »Stop NATO’s oprustning – Investér i kollektiv velfærd,« står der i en pressemeddelelse. De står også bag demonstrationen. Fagforeningsformanden for 3F, Claus Westergreen vil blandt andet tale 4. april. »Når NATO-tilhængere siger, at militæralliancen har skabt fred i 70 år, så spørger jeg – Kan du nævne et eneste år, hvor NATO-lande ikke har ført krig i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika eller Latinamerika?,« siger fagforeningsformanden. Til demonstrationen vil der være gadeteater-aktioner rundt omkring i byen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

»Hvis min hund kunne vælge, hvor vi skulle gå tur, ville han helt sikkert vælge Nørrebrogade«

Nyt galleri til Nørrebro