Sofie Aarestrup, der er leder af landsindsamlingen i Vanløse, kunne være stolt efter søndagens indsamling. Arkivfoto: Martin Sørensen

150 vanløseborgere klar til indsamling

Søndag 7. april afholder Kræftens Bekæmpelse indsamling, og her går 29.000 mennesker på gaden for at samle ind til formålet. Iblandt disse er omtrent 150 frivillige vanløseborgere, vurderer Kræftens Bekæmpelse, og ifølge organisationen er der altid opbakning at finde i Vanløse, hvor borgerne er gode til at engagere sig.»Opbakningen i Vanløse er altid overvældende. Vi kommer rundt til stort set alle husstande, og de steder, hvor der bliver lukket op, er støtten og bidragene fantastiske. Men ofte er det desværre sådan, at der kun er nogen hjemme, hos omkring halvdelen – men der er heldigvis god mulighed for at støtte, selvom man ikke er hjemme«, siger Sofie Aarestrup, der er leder af landsindsamlingen i Vanløse.Man kan støtte landsindsamlingen igennem sms, MobilePay og på indsamling.dk. Hvert indsamlingsområde har sit eget MobilePay-nummer, så man kan følge, hvor mange penge der kommer ind via den mobile betalingsløsning til den enkelte lokale indsamling. Landsindsamlingen gav sidste år 33,5 millioner kroner til kampen mod kræft. I Vanløse samlede 78 frivillige indsamlere 104.699 ind, hvilket svarer til, at hver indsamler fik 1342 kroner i indsamlingsbøssen. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Beboerbestyrelsen i Mjølnerparken inviterer til debat om ghettoplan

Beboer ved vandet tilfreds med, at der er strøm til krydstogtsskibe på vej efter flere års kamp: “Vi er glade”