Den skotske forfatter Ian Rankin. Pr-foto

Forfattertræf: Ian Rankin og Sara Blædel mødes til en snak om den perfekte krimi

METRONOMEN: ’Et hus af løgne’ er den seneste krimi af den skotske forfatter Ian Rankin, der igen har begået en krimi med hovedpersonen inspektør John Rebus, der ofte får den lokale politistation til at vakle, når han går sine egne vegne.

Krimierne er blevet filmatiseret med skuespillerne John Hannah og Ken Stott i rollen som den noget anderledes skotske politimand.

Nu kommer den skotske forfatter Ian Rankin på besøg på Frederiksberg, hvor han vil mødes med forfatter Sara Blædel til en snak om, hvordan man skriver den perfekte krimi.

Har du lyst til at lytte med, så er du meget velkommen, men Boghandleren på Godthåbsvej, der står for arrangementet, vil gerne have en mail, der fortæller at du kommer på besøg. Send en mail til: boghandleren@bogpost.dk eller kig forbi boghandleren og meld dig til.

Arrangementet finder sted mandag 8. april kl. 16.00 i Metronomen på Godthåbsvej 33. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Find dit perfekte match til jobmesse i Tårnby

Penge til bro over Harrestrup Å