Frederiksberg Have. Arkivfoto: Dan Møller

En tur i det grønne: Fyraftens-gåtur i Frederiksberg Have

PÅ TUR: Har du lyst til en tur i det grønne, så tilbyder Dansk Vandrelaug en tur i Frederiksberg Have tirsdag 2. april kl. 17. Turen starter ved Frederiksberg Metrostation, hvor turleder Anita Garbers viser vej. Turen er på 6 km, og alle er velkomne. Det koster 30 kroner at gå med.

Turen slutter ved mødestedet omkring kl. 19, når foråret er snuset ind i Frederiksberg Have.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Botilbud skal nu kun huse 20

Fejr sommertiden med en gratis is