I slutningen af marts måned slår Christina Winsløv dørene op til sin nye udstilling. Foto: PR-foto.

Kom til udstilling med maling og spray

UDSTILLING: Lørdag-søndag 30-31. marts kl. 11-16 kan du komme at opleve Christina Winsløvs nye udstilling ’Life Circles’. Det oplyser kunstneren i en pressemeddelelse. I Christina Winsløvs univers ‘Life Circles’ møder det perfekte det uperfekte, og man fornemmer en æstetisk forening og en helt særlig sanselighed. Udstillingen består af en række collager, hvor Christina Winsløv blander forskellige materialer som bølgepap, papir og forskellige rester. Christina Winsløv udfordrer med sine arbejdsmetoder de gængse materialer og blander ofte det sarte tegnede udtryk med overraskelse igennem maling og spray. Udstillingen kan opleves på Østbanegade 181. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

100 års klassisk musik med provokation

København sletter stor gæld på Blågård Skole