Zohair fik overrakt dusøren og et diplom 27. marts af Anne Tønnes, Politidirektør. Foto: Københavns Politi

Zohair handlede heltemodigt på Nørrebro

Politigården: For lidt tid siden stoppede Zohair et tyveri i bus 350S på Nørrebrogade. Han opdagede to personer, der var i færd med at stjæle fra to kvinders tasker og handlede med det samme ved at ringe til politiet, der fik anholdt de to tyve. »Zohair var rolig, modig, vedholdende og handlede helt rigtigt. Han gjorde en stor og flot indsats for at hjælpe os med at få fanget tasketyvene. Zohair er i sandhed et forbillede,« siger Politidirektør, Anne Tønnes, i en pressemeddelelse. Derfor har Zohair 27. marts modtaget et diplom og en dusør for sit heltemod. Københavns Politi arrangerer en håndfuld dusøroverrækkelser om året, hvor modtagerne får et diplom og en dusør på 1.000 kroner. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tip til weekenden: Historien kommer til Øksnehallen

Hvordan er vi sammen om skærmen?