Vælgerne tilkendegiver, at klima er vigtigt ved det kommende folketingsvalg. SF holder derfor klimamøde. Foto: Arkiv

Folkeligt klimamøde på Vesterbro

Onkel Dannys Plads: SF-Vesterbro inviterer til klimamøde 4. april klokken 19.30 på Onkel Dannys Plads. Det gør de, fordi klima er et vigtigt emne for vælgerne, fortæller lokal SF-formand, Charlotte Kofod Längström. Vælgerne spørger, hvorfor samfundet ikke går i gang med at blive grønnere. Klimaforsker Anders Winther Mortensen fra Syddansk Universitet er derfor inviteret til at prøve at finde svar. Han er nemlig i en forskergruppe, der beskæftiger sig med konsekvenser på godt og ondt ved en hurtig, grøn omstilling. Der er gratis adgang til klimamødet, som sker i Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads 5.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Karrysild og lammesteg: Din hund er inviteret til kæmpe påskefrokost

Skimmelsvamp i stor svømmehal: Lukker til september