Arkivfoto: Frank S. Pedersen

Elsker 😍 Like 👍

Kommunen skruer bissen på: Reklameskærm skal pilles ned

PÅBUD: Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune har i dag, onsdag, sendt et påbud til ejeren af den ejendom på Valby Langgade, hvor der er opsat en reklameskærm uden tilladelse.

Påbuddet går ud på, at skærmen skal slukkes øjeblikkeligt, og at den desuden skal fjernes fra ejendommen senest fredag den 5. april. Hvis skærmen ikke fjernes inden for denne frist, vil der ske en politianmeldelse.

»Baggrunden for påbuddet er, at forvaltningen har modtaget flere klager over, at skærmen stadig er tændt døgnet rundt, selv om ejeren tidligere har fået et varsel om påbud,« forklarer Teknik- og Miljøforvaltningen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

På Revymuseet: Bensving og masser af musik

Tårnby stadig utilfreds med busstoppesteder