Vælgerne tilkendegiver, at klima er vigtigt ved det kommende folketingsvalg. SF holder derfor klimamøde. Foto: Arkiv

Folkeligt klimamøde på Vesterbro

Onkel Dannys Plads: SF-Vesterbro inviterer til klimamøde 4. april klokken 19.30 på Onkel Dannys Plads. Det gør de, fordi klima er et vigtigt emne for vælgerne, fortæller lokal SF-formand, Charlotte Kofod Längström. Vælgerne spørger, hvorfor samfundet ikke går i gang med at blive grønnere. Klimaforsker Anders Winther Mortensen fra Syddansk Universitet er derfor inviteret til at prøve at finde svar. Han er nemlig i en forskergruppe, der beskæftiger sig med konsekvenser på godt og ondt ved en hurtig, grøn omstilling. Der er gratis adgang til klimamødet, som sker i Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads 5.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Karrysild og lammesteg: Din hund er inviteret til kæmpe påskefrokost

Skimmelsvamp i stor svømmehal: Lukker til september