PR-foto: Steen Jensen/Historiske Dage

Tip til weekenden: Historien kommer til Øksnehallen

Vesterbro vil summe af liv den kommende weekend, når historiefestivalen Historiske Dage indtager Øksnehallen og forpladsen for femte gang. Du kan blandt andet opleve Københavns Museums mobile museum Fortiden Fremkaldt, hvor du kan gå på opdagelse i en interaktiv udstilling, der viser varer og råstoffer, som er kommet til København fra hele verden i tiden før år 1700 og har været med til at forme byens liv. Eller få cyklens kulturhistorie fortalt af Professor Martin Zerlang på en af festivalens fire scener.

Historiske Dage er Københavns største historiefestival med aktiviteter for hele familien. 65 udstillere, 4 scener og over 100 events sørger for underholdningen, når museer, arkiver, foreninger, reenactere, forlag og medier formidler historien på nye måder.

Historiske Dage handler i modsætning til de fleste historiefestivaler ikke om én historisk periode, begivenhed eller tematik, men tilbyder det bedste inden for formidlingen af historien i al sin sprudlende mangfoldighed.

Se hele programmet på historiskedage.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Debat i Lundtoftegade: De kalder os en ghetto

Zohair handlede heltemodigt på Nørrebro