Hundemaver skal forkæles 7. april, når Maxi Zoo i Valby inviterer til påskefrokost for byens hunde. Foto: PR Foto

Karrysild og lammesteg: Din hund er inviteret til kæmpe påskefrokost

Gammel Køge Landevej: Søndag 7. april inviterer Maxi Zoo i Valby til påskefrokost for alle byens hunde. Påsken nærmer sig med hastige skridt, og det vil Maxi Zoo markere med gourmetmad for menneskets bedste ven, der i den grad skal forkæles. Menuen står på en tre retters påskemenu lavet til små hundemaver. Til forret bliver der serveret karrysild på rugbrød i en hundeudgave, herefter står menuen på kartofler, sovs og lammesteg. Til dessert skal hundene forkæles med en lille ispind. Når de små firbenede har nydt påskemenuen i selskab med en masse andre hunde, bliver de sendt hjem med maverne fulde og en goodiebag med små påskegodter. Der er begrænsede pladser til arrangementet, og tilmelding kan ske senest 4. april i selve butikken. Det koster 75 kroner.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Smid dit tøj og støt en god sag

Folkeligt klimamøde på Vesterbro