Foto: Thomas Gervig

En god sag: Thomas bestiger bjerge for syge børn

VELGØRENHED: Til daglig bruger han kræfterne i butikken Copenhagen Comfort Beds, Falkoner Allé 29, men snart skal Thomas Gervig ud på en længere vandring mod toppen af Europas højeste bjerg.

Thomas bestiger sammen med et hold andre danskere Europas højeste bjerg, Mount Elbrus, via initiativet »Climb for Charity«. Formålet er at samle midler ind til Børneulykkesfondens initiativ »Legeheltene”«

Fredag 21. juni begiver Thomas, sammen med et hold på 15 personer, sig afsted for at bestige Mount Elbrus. Med turen skal Thomas sammen med sit hold indsamle midler, der skal styrke motorikken og skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Med sine sammenlagte 5.642 meter er bjerget Europas højeste og det kræver både viljestyrke og udholdenhed at nå toppen af bjerget. Forinden turen har Thomas derfor gennemgået et ambitiøst og målrettet træningsprogram for at opbygge styrke til turen op ad bjerget, som naturligvis går ad den hårdeste rute.

Deltagernes indsamling foregår blandt andet via en velgørenhedsauktion og sponsorater fra virksomheder. Derudover er det muligt for venner, familie og virksomheder at blive »højdemetersponsor« ved at donere et beløb for hver højdemeter, som Thomas bestiger.

Du kan blive klogere på projektet og lærer mere om hvordan du selv kan sponsorere på www.climbforcharity.dk

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Nomineret til lokal pris for ildsjæle: Kammermusik for østerbroerne

Ny sandwichbar i det festlige hjørne