Dette års Designer Forum foregår i Bella Center. Foto: PR
in

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Designer Forum flytter

OUTLET: Endnu engang slår Designer Forum dørene op for alle de shoppingelskende danskere, som har købt billetter til dette års Designer Forum. For at give mere plads og luft til gæsterne foregår det denne gang i Bella Center Copenhagen.

Til Designer Forum vil der være et bredt udvalg af kendte brands til både børn, unge og voksne. Der vil være mulighed for at spare helt op til 80%. Desuden vil der være mere end 2000 kvadratmeter udelukkende til børnetøj.

Ønsker man at få adgang til de vilde tilbud før alle andre, kan man købe en VIP-billet online. Denne billet kan bruges til fredagens VIP-aften.

Desginer Forum har før haft et godt og velfungerende samarbejde med Røde Kors, så dette fortsætter naturligvis. Man har derfor mulighed for at give en donation til Røde Kors ved indgangen. Alle donationer går ubeskåret til Røde Kors. Alle udstillere opfordres til at donere overskudsvarer eller en del af indtjeningen på særlige varer til Røde Kors.

Outlettet finder sted i weekenden fra 29.-31. marts.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Nyt koncept i Intersport: Test din løbejakke i modvind

Kunst på Nytorv: Nøgne kvinder i naturen