Inger Marie Ingvardsen

Fra Irmapige til direktør

RUND DAG: Inger Marie Ingvardsen, administrerende direktør og partner i searchvirksomheden Pointer A/S, fylder 60 år 28. marts.

Inger Marie Ingvardsen er uddannet Cand. merc. og kan i disse dag – ud over sin runde fødselsdag – også fejre 30 års jubilæum indenfor rekrutteringsbranchen.

Siden 2008 har dagsordenen været at stå i spidsen for etablering og udvikling af searchvirksomheden Pointer A/S, som et selvstændigt datterselskab i Odgers Berndtson Group. En opgave, som er tilgået med stor flid, ihærdighed og målrettethed.

Norden og Grønland

Hovedvægten er rekruttering af ledere og specialister inden for alle brancher, såvel i det private som offentlige regi. Pointer A/S er repræsenteret i hele landet med kontorer i både København og ved Aarhus samt i hele norden. Som en særlig niche varetager fødselaren desuden rekruttering af ledelseskompetencer i og til Grønland.

Inger Marie Ingvardsen startede karrieren som Irmapige. Siden blev det til nogle år i It-branchen bl.a. som Business Development Manager med opbygning af Cap Gemini på det danske marked. Tilværelsen som headhunter gik i de første mange år som partner med at opbygge og videreudvikle searchvirksomheden Gaarn Thomsen & Partners efterfulgt af nogle år i Right Kjær & Kjærulff.

Aktiv østerbroer

Inger Marie Ingvardsen har bestridt flere tillidsposter, bl.a. som Venstrepolitiker i Indre Østerbro Bydelsråd, hvor hun senere blev løsgænger, formand for Østerbro Handelsforening, formand for Nordea Danmarks Bankråd i København City/ Østerbro, etablering af – og formand for bestyrelsen for produktionsskolen KUBA, medinitiativtager til og sekretær i foreningen Guldalderinstituttet, samt ekstern lektor på Ledelsesakademiet.

Privatlivet udfoldes i byggeforeningshuset på Østerbro med egen wellnesskælder og med kæresten Kjeld Lykke – en anden markant østerbroer – som genbo. De sad i øvrigt begge i bydelsrådet, hun for Venstre og han for SF, men de blev begge løsgængere og var sammen senere med i Bydelslisten.

Reception på dagen i Restaurant Amalie klokken 15-18.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Kunst på Nytorv: Nøgne kvinder i naturen

Politikerne fordeler 800 millioner: Penge til daginstitutioner og socialt udsatte