Inger Marie Ingvardsen

Fra Irmapige til direktør

RUND DAG: Inger Marie Ingvardsen, administrerende direktør og partner i searchvirksomheden Pointer A/S, fylder 60 år 28. marts.

Inger Marie Ingvardsen er uddannet Cand. merc. og kan i disse dag – ud over sin runde fødselsdag – også fejre 30 års jubilæum indenfor rekrutteringsbranchen.

Siden 2008 har dagsordenen været at stå i spidsen for etablering og udvikling af searchvirksomheden Pointer A/S, som et selvstændigt datterselskab i Odgers Berndtson Group. En opgave, som er tilgået med stor flid, ihærdighed og målrettethed.

Norden og Grønland

Hovedvægten er rekruttering af ledere og specialister inden for alle brancher, såvel i det private som offentlige regi. Pointer A/S er repræsenteret i hele landet med kontorer i både København og ved Aarhus samt i hele norden. Som en særlig niche varetager fødselaren desuden rekruttering af ledelseskompetencer i og til Grønland.

Inger Marie Ingvardsen startede karrieren som Irmapige. Siden blev det til nogle år i It-branchen bl.a. som Business Development Manager med opbygning af Cap Gemini på det danske marked. Tilværelsen som headhunter gik i de første mange år som partner med at opbygge og videreudvikle searchvirksomheden Gaarn Thomsen & Partners efterfulgt af nogle år i Right Kjær & Kjærulff.

Aktiv østerbroer

Inger Marie Ingvardsen har bestridt flere tillidsposter, bl.a. som Venstrepolitiker i Indre Østerbro Bydelsråd, hvor hun senere blev løsgænger, formand for Østerbro Handelsforening, formand for Nordea Danmarks Bankråd i København City/ Østerbro, etablering af – og formand for bestyrelsen for produktionsskolen KUBA, medinitiativtager til og sekretær i foreningen Guldalderinstituttet, samt ekstern lektor på Ledelsesakademiet.

Privatlivet udfoldes i byggeforeningshuset på Østerbro med egen wellnesskælder og med kæresten Kjeld Lykke – en anden markant østerbroer – som genbo. De sad i øvrigt begge i bydelsrådet, hun for Venstre og han for SF, men de blev begge løsgængere og var sammen senere med i Bydelslisten.

Reception på dagen i Restaurant Amalie klokken 15-18.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Kunst på Nytorv: Nøgne kvinder i naturen

Politikerne fordeler 800 millioner: Penge til daginstitutioner og socialt udsatte