Torsdag 28. marts kl. 20 står Niels Skousen klar med koncert i Lutherkirken. Foto: PR-foto.

Kom til Skousen-koncert på Østerbro

KONCERT: Torsdag 28. marts kl. 20 slår Lutherkirken  dørene op til koncert, hvor den danske musiker og komponist Niels Skousen vil spille. Det fremgår af en pressemeddelelse. Her vil Niels Skousen optræde med materiale fra hele sit bagkatalog. Helt fra den gamle del til det nyere, som har udløst flere anmelderroser, prisnomineringer og glædesudbrud blandt danskerne. Niels Skousen pladedebuterede tilbage i 1971, hvor han sammen med Peter Ingemann udgav albummet ’Herfra hvor vi står’. Lutherkirken holder til på Randersgade, og en billet til koncerten koster 149 kroner plus gebyr.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Beboere opfordrer: Sæt farten ned i Pigekvarteret

»Det er som filmen ‘Tilbage til Fremtiden’