Martin Buch og Rasmus Botoft glæder sig til at stå på scenen i Glassalen, hvor de giver en ordentlig tur i karrusellen. Arkivfoto: Bax Lindhardt

Savner du også Fritz og Poul og Else og Erik? Billetter til flere forestillinger til Rytteriet netop sat til salg

Efter en bragende succes i foråret 2018, hvor Rytteriet spillede for totalt udsolgte sale i Glassalen, er Bodil Jørgensen, Martin Buch og Rasmus Botoft nu tilbage med 29 forestillinger med Rytteriet – Live i Tivoli fra 27. marts til 27. april i Glassalen.

Der er allerede næsten udsolgt, så derfor har Tivoli netop sat endnu flere forestillinger til salg til forestillingen.

Så skynd dig at købe billet til at møde de rige snobber, der disser de fattige, stakkels Else, der vil gøre alt for Erik, som helst bare vil sidde og drikke paprødvin i sin slåbrok og savle over vejrpigen i tv.

Eller Tage, der partycrasher selskaber i de små haver, stripper-Jens, der er svært optaget af sig selv og naturligvis produceren og de forskellige kunstnere, der alle kører den ind med penis.

Hovedmændene bag Rytteriet er Martin Buch og Rasmus Botoft, der mødte hinanden på teaterskolen i Aarhus og allerede dengang i midten af 90erne lavede forløberen til Rytteriet med Teater Marianne. Siden er Bodil Jørgensen kommet til som den uforståelige sønderjyde, der altid slutter af med; “Hold din kæft”.

Den folkelige succes er kommet noget bag på dem, har de tidligere sagt i et interview med minby.dk.

“Vi troede det var for mærkeligt og sært, men måske er folk mere mærkelige, end man tror,” sagde Buch og Botoft.

Fælles for mange af figurerne er ifølge de to skuespillere, at man i de fleste figurer kan genkende noget fra nogen man kender. Karikeret bevares, men elementer af nogen man kender.

“Og så er mange af karaktererne også egoistiske – det har vi jo også i os allesammen,” har Rasmus Botoft udtalt til minby.dk.

Teknikken i Rytteriet er inspireret af Monty Pyton, hvor gentagelserne er det, der driver sketchene og gør det ustyrligt morsomt. Penissangen, hvor Martin Buch spiller en kendt kunstner, alt fra Medina til Grundtvig, der synger et hit, hvor et centralt ord er skiftet ud med ordet penis. Og produceren (Rasmus Botoft) i læderjakke og langt hår siger de samme ting hver gang: ’Du ser godt ud – ’altid dejligt med en studsning’ – ’Jeg stopper dig lige høre – kunne vi prøve…. ’ for endeligt at konkludere: ’Lad os køre den ind med penis’.

Der er premiere onsdag 27. marts på Rytteriet, der spiller en måned, men skynd dig at få billetter. Det kan du gøre via Tivolis hjemmeside, tivoli.dk.

‘Naj, hvor bliver det bare hyggeligt!’

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nyfødt pige efterladt på cykelstien ved Grøndalsparken

Et uventet sidste punktum