Kommunalbestyrelsen anno 2017 efter kommunalvalget, da borgmester Jørgen Glenthøj stadig var borgmester. Arkivfoto: Martin Sørensen

Store rokeringsdag i Kommunalbestyrelsen

 

POLITIK: Det er ikke kun borgmesterkæden, der har skiftet skuldre fra Jørgen Glenthøj (K) til Simon Aggesen (K), der er også sket en rokering i de forskellige udvalg.

Simon Aggesen overtager også alle Jørgen Glenthøjs poster dog ikke bestyrelsesposterne i Metroselskabets bestyrelse og Wonderful Copenhagen, men sætter sig derimod på posten i Frederiksberg Energi A/S.

Simon Aggesen træder ud af Børneudvalget, Socialudvalget og Folkeoplysningsudvalget.

Jørgen Glenthøj forbliver menigt medlem i Kommunalbestyrelsen.

Bøgh bliver formand

Også flere udvalg skal have ny formand. Den nye borgmester Simon Aggesen har været formand for Kultur- og Fritidsudvalget, men den post bliver givet videre til Nikolaj Bøgh (K), som har været formand for Bolig- og Ejendomsudvalget.

Nikolaj Bøgh sætter sig også på en stol i Magistraten og Folkeoplysningsudvalget, og forlader Børneudvalget, Undervisningsudvalget og Bolig- og Ejendomsudvalget.

Brian Holm træder ind i Folkeoplysningsudvalget og Bolig- og Ejendomsudvalget.

Helle Sjelle forlader By- og Miljøudvalget, og Pernille Høxbro træder ud af Folkeoplsyningsudvalget, mens Merete W. Hildebrandt kommer ind i Børneudvalget, og Alexandra Dessoy indtræder i Undervisningsudvalget.

Fasael Rehman sætter sig på en stol i By-og Miljøudvalget og Børneudvalget, men forlader Sundheds- og Forebyggelsesudvalget og Ældre-og Omsorgsudvalget.

Til gengæld dukker Flemming Brank op i Socialudvalget, og Karsten Skawbo-Jensen indtræder i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget og Ældre-og Omsorgsudvalget.

Rokeringerne trådte i kraft 18. marts efter Kommunalbestyrelsesmødet.

Men der kan stadig være finjusteringer i den kommende tid, før alle brikkerne er faldet helt på plads.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Rapgruppen Parlør er klar med ‘Idioterne’

Nyfødt pige efterladt på cykelstien ved Grøndalsparken