Mette Kaasfeldt Bram, der til daglig er rådmand for Alternativet i Frederiksberg Kommunalbestyrelse, vil i Folketinget. Arkivfoto: Michael Paldan.

Alternativets rådmand vil i Folketinget

KANDIDAT: Alternativets rådmand i Frederiksberg Kommunalbestyrelse, Mette Kaasfeldt Bram, stiller op til det kommende folketingsvalg i Sydjylland Storkreds. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse. Hvis hun bliver valgt, må hun vinke farvel til det kommunalpolitiske arbejde, da Alternativet ikke tillader dobbeltmandater.

»Frederiksbergs borgmester kommer oprindeligt fra Fredericia, som ligger i Sydjyllands Storkreds. Det oplever jeg ikke som en ulempe for Frederiksberg. På samme måde tænker jeg heller ikke, at de sydjyske vælgere vil finde mit kandidatur mærkværdigt. For mig spiller det en større rolle, at vi sikrer mere vild natur og en bæredygtig planet for eftertiden,« siger Mette Kaasfeldt Bram om sit kandidatur.

Mette Bram er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og arbejder som selvstændig konsulent i det omfang, kommunalpolitikken og tilværelsen som alenemor til to tillader det.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Populært kunstværk af Ib Spang Olsen på jernbaneviadukt er i fare

DEBAT: Tillykke til Vesterbro Lokaludvalg