Cisternerne. Arkivfoto: Dan Møller

Like 👍

Museumsglæde: Ny hovedsponsor til Frederiksbergmuseerne

AFTALE. Frederiksbergmuseerne har fået Arbejdernes Landsbank som ny hovesponsor til stor glæde for direktør Astrid la Cour fra Frederiksbergmuseerne.

Samarbejde: Der er glæde hos Frederiksbergmuseerne, der tæller Storm P. Museet, Alhambra og Bakkehuset og udstillingsstederne Cisternerne og Møstings Hus.

Museerne har neteop indgået et partnerskab med Arbejdernes Landsbank, der betyder at banken i de næste par år vil fungere som hovedsponsor for museerne.

Nøgleordet for samarbejdet er fysisk nærvær og lokalt engagement til glæde for både de besøgende, Frederiksbergmuseerne og banken.

I 2013 blev museerne slået sammen og har siden tre-doblet den samlede besøgstal.

Humor og sature

Frederiksbergmuseernes aktiviteter har gennem de sidste år kommet ud flere steder i samfundet blandt andet gennem samarbejder med social og sundhedsområdet.

Det nye partnerskab skal være med til at sætte fokus på museernes mange engagerende og fællesskabsorienterede aktiviteter, der blandt andet tæller humor og satire.

Direktør for Frederiksbergmuseerne, Astrid la Cour, fortæller:

»Vi arbejder med kulturelle mødesteder, hvor man kan grine, tænke, synge, danse, spise og tale sammen. Vi er ikke kun sat i verden for at bevare vores fælles kulturarv, men også for at formidle og levendegøre den. Det gør vi allerbedst i fællesskab med vores besøgende og med andre institutioner og virksomheder.

Arbejdernes Landsbank er et perfekt match, fordi de også tænker ud over deres traditionelle kerneopgaver bl.a. ved at være fysisk nærværende og lokalt engageret.«

Tradition med sponsorater

Også i bankverdenen hos Arbejdernes Landsbank er man glade for samarbejdet.

Marketinskonsulen tRikke Jessen Høyer siger:

»I Arbejdernes Landsbank har vi en lang tradition for og erfaring med sponsorater, og vi glæder os til at være med til at støtte op om de mange engagerende og kulturelle aktiviteter, som Frederiksbergmuseerne står bag.

Museerne har en særlig evne til at skabe rum for de besøgende til at involvere sig i hinanden og verden omkring sig, og det vil vi rigtig gerne bakke op om.«

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Debat: Ja tak, til en spændende legeplads

Magi i Helligåndshuset