Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn lukker gæsterne ind i deres intime samtale. PRfoto:

Late Night i Kronen: Brug fredag aften på at shoppe og kom med i succes-podcast

Succespodcasten Fries Before Guys gæster Kronen Vanløse, hvor du kommer med i samtalen.

Fredag 29. marts holder Vanløses shopping-center Kronen late night med masser af gode tilbud og og som navnet antyder lange åbningstider.

Og så kan de opleve de to værter Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn, hvor de lukker gæsterne ind i deres intime samtale.

Man kommer med helt tæt på, når man lytter til podcasten Fries Before Guys, hvor værterne Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn lukker lytteren ind i deres intime samtaler om alt fra kropsusikkerheder, venskaber, kærlighed og uddannelse.

Podcasten har i skrivende stund over tre millioner downloads, og nu tager de to værter deres populære samtaler med til Vanløse, når de gæster Kronen Vanløse til Late Night.

På aftenen vil Nanna og Josephine tale om et emne, som centrets kunder på forhånd har valgt. Man har også mulighed for at byde ind med spørgsmål til værterne på facebookeventet inden.

Nanna og Josephine har de sidste tre år gennem podcast og live-events insisteret på at tale om alle de udfordringer og følelser, der relaterer sig til at være ung kvinde i Danmark. De insisterer på, at vi skal kunne tale om alt, og de ønsker at skabe et fællesskab omkring de vigtige samtaler i livet.

Der vil være smagsprøver på rosé hele aftenen, og centrets butikker holder åbent til klokken 21, flere af dem med ekstra gode tilbud. Fries Before Guys går på klokken 19, og eventet slutter klokken 20:45.

 

PROGRAM:

19:00 – 19.15 – Fries Before Guys fortæller om den rejse, de har været på med podcasten.

19.15 – 20.15 – Fries Before Guys snakker om et emne. Emnet meldes ud på Facebook på eventet, således at der kan stilles spørgsmål til dem på forhånd. De bedste skrives ned og puttes i en skål, så de løbende kan trække et par spørgsmål under snakken.

20.15 – 20.45 – Q&A fra salen

20.45 – Tak for i aften

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Efterlyst for togoverfald har meldt sig selv

Vejkryds ændres ikke lige med det samme