Foto: Michael Hering

Musik: Cellodebut i Konservatoriet Koncertsal

KONCERT: Cellisten Michal Haring debuterer fra DKDM’s solistklasse onsdag 27. marts klokken 19.30 i Konservatoriets Koncertsal. Programmet byder på værker for cello og klaver af Martinu, Tsintsadze og Sjostakovitj med pianisten Filip Strauch samt Gubaidulinas »In Croce« med Filip Strauch og accordeonisten José Valente.

Michal Haring er født i Slovakiet i 1985 og begyndte sine studier på konservatoriet i Bratislava. Derefter fortsatte han på Universitet for Musik og Kunst i München og i 2016 blev han optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i solistklassen hos Morten Zeuthen. Michal Haring har deltaget i den internationale masterclass i Bergen (Holland) hos Johannes Goritzki og Haaro Ruisenaars.

Sideløbende med sine studier har Michal Haring været ansat i det Slovakiske Radiosymfoniorkester, hvor han har været solist med både klassiske og moderne værker. Han er nu ansat som 2. solocello samme sted.

Koncerten i DKDM’s Koncertsal, Rosenørns Allé 22, er gratis og alle interesserede er velkommen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Plastikposer og gamle dåser: Frivillige samler skrald ved Søerne

Mød kandidaterne: Dit lokale folketingsvalg på onsdag