Borgmester Jørgen Glenthøj. Arkivfoto: Martin Sørensen

Borgmesterfarvel: Kom og sig farvel til tidligere borgmester Jørgen Glenthøj

På RÅDHUSET: Borgmesterskifet på Frederiksberg gør, at den tidligere borgmester Jørgen Glenthøj (K) afholder afskedsreception på rådhuset for at sige farvel og tak for ti år med borgmesterkæden om halsen. Den nye borgmester blev Simon Aggesen, som de fleste nok har fundet ud af.

Afskedsreceptionen for Jørgen Glenthøj finder sted i festsalen på rådhuset, Smallegade, fredag 12. april kl. 13.00-16.00. Alle er velkomne til at slå vejen forbi og sige farvel til den tidligere borgmester, der er stoppet efter ti år på jobbet. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Overborgmester vil sætte godsbaneterrænet på skinner

Skævheden blomstrer hos Bobby på Bjelkes Allé