Magi i Helligåndshuset

Udstilling: Der vil være malerier, tegninger, grafik, skulpturer, keramik, smykker og masker, når der i dagene 25-31. marts er udstillingen Magi i Helligåndshuset på Strøget.

Blandt udstillerne er: Nina Tange, Lene Berg, Niels Lolle, Yvonne Brøndum, Lotte Kirkeby, Marianne Mac Manus, Martin von Massenbach, Francisco Zaplana og østerbroeren Hugo Hannibal, der udstiller sine murstensværker (billedet).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Erindringscafé: Om beværtninger på Amager – engang og i dag

I institutionen: Nyt lys over legetøjet