Prins Henriks Skole. Arkivfoto: Martin Sørensen

På vej: Borgermøde om Den franske Skoles fremtid

MØDE: Det har været en lang og sej tur for beboerne i området ved Prins Henriks Skole på Værnedamsvej, skolen og politikerne at komme frem til en resultat for fremtidsplanerne for skolens område. Parterne er ikke nået helt frem til målstregen endnu, men der arbejdes på sagen.

Nu ligger der en startredegørelse nummer 2 på bordet efter, at den første blev afvist i november sidste år af By- og Miljøudvalget. Planerne for området skal nu drøftes på et borgermøde, hvor alle nysgerrige sjæle er velkomne til at møde op.

Borgermødet finder sted 9. april kl. 19.00-21.00 i aulaen på Skolen ved Søerne på Niels Ebbesens Vej 10.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kom og vær med til at gøre rent på stranden

Heerups glade kunst flotter sig på væggen på ny skole