Lykken er det simple liv, mener coach. Foto: Esben Andersen

Foredrag: Lykken ligger i et simpelt liv

Tårnby: Hvordan får man det bedste ud af livet? Kodeordet er måske simplicitet. Tirsdag 26. marts klokken 19 holder coachen Esben Andersen foredrag på Tårnby Hovedbibliotek, hvor han vil tale om mental sundhed og velvære.

Alle stræber efter et godt liv, ifølge coachen. Og hvad nu hvis det gode liv er meget simpelt?, spørger han. Mennesket indeholder alle ressourcerne, man har brug for for at leve det gode liv. Kærlig, frihed og glæde er centralt, og usikkerhed, bekymringer og stress vil langsomt forsvinde, når man knækker koden.

Arrangementet om det simple liv er gratis. Billetter kan skaffes her: www.taarnbybib.dk.       nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Istedgade fester igen til sommer

Ti bandemedlemmer idømmes 51,5 års fængsel