¿People Like Us¿ holder løbende arrangementer, der skal skabe alternative fællesskaber. Foto: Anders Bentzon

Dans salsa, spil backgammon, strik og drik!

Vermlandsgade: Bryggervirksomheden ’People Like Us,’ der bor på Vermlandsgade 2, holder forskellige slags arrangementer, der har det formål, at folk skal mødes på kryds og tværs. Hver torsdag fra klokken 19 til 22 lægger ’People Like Us’ lokale til salsa-workshop såvel som til en stor backgammon turnering. Der er frit valg på hylderne. Hver anden onsdag i måneden holdes der ’Strik & Drik,’ hvor strikkere og ølnørder fusioneres, når strikketøjet og gode specialøl lægges frem på bordet. Hvis man hverken er en ølnørd eller en strikkeentusiast, er man stadig meget velkommen. Hver gang kalender siger første onsdag i måneden holdes der ølsmagning til gode, lokale priser, hvor man kan blive endnu klogere på øl. ’People Like Us’ er en socio-innovativ virksomhed, der brygger specialøl samtidig med at skabe arbejdspladser til folk på kanten. 85 procent af virksomhedens ansatte har en diagnose. The Guardian har tidligere skrevet om bryggervirksomheden, der bor på Amager.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nordea er åbnet i Baldersgade

Istedgade fester igen til sommer