Mandag 25. marts byder på biblioteket på Rentemestervej på debat. Arkivfoto: Michael Paldan.
in , ,

Kom til debat om #METOO og det at være ung i 2019

UNGDOM: #METOO, puttemiddage på gymnasierne og krænkelsessager i ungdomspartierne. Sager, som de fleste har en stærk holdning til. Men flere og flere unge – især mænd – føler, at den plads, de troede, de havde i samfundet, er forandret. For hvordan skal man opføre sig for at være et ordentligt ungt menneske anno 2019? Og er det noget, man ligefrem kan opstille regler for? Er det ikke bare individuelt betonet? Eller er der rent faktisk en type opførsel, som alle på tværs af politiske partier og køn kan blive enige om?

Det er nogle af de emner og spørgsmål, som “Handletanken Ligefrem” inviterer til samtalesalon for at drøfte og debattere. Arrangementet finder sted på mandag 25. marts kl. 19-21 på biblioteket i København NV på Rentemestervej. Debatpanelet består af aktuelle unge debattører og (mandlige) feminister, som vil forsøge at give svar på nogle af de spørgsmål, unge mænd og kvinder har i en tid, hvor kønsroller og idealer er i opbrud. Det er gratis at deltage i arrangementet.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Flere læger til Hovedstaden: Tre nye lægehuse skal løse lægemangel

Stor demonstration på Christianborg Slotsplads forløb fredeligt