Kunderne har talt. Matas vender butikken på vrangen med et helt nyt butikskoncept. Foto: PR Foto
in ,

Helt nyt Matas-koncept åbner på Østerbro

Trianglen: Matas har skabt et helt nyt koncept, der hedder Matas Life. Den første Matas Life butik, der åbner i København, lukker dørene op 22. marts ved Trianglen. Matas har erfaret, at kunderne kræver andet i dag end tidligere. Det er ikke nok blot at udbyde nogle varer og ligge på gågaden i nærheden. Kunderne har nogle helt andre forventninger til deres butiksoplevelser, og de kræver en individuel oplevelse, hvilket er sket i takt med en voksende nethandel, skriver Matas i en pressemeddelelse. Derfor har indretningen og rådgivningen i de nye Matas Life butikker imødekommet kundernes behov. Kunderne skal have en skræddersyet oplevelse, som de ikke kan få på nettet. Det nye Matas Life-koncept ligner ikke den Matas, vi kender.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Bosted-planer giver massiv kritik

Nordea er åbnet i Baldersgade