Foreningen NORDEN Frederiksberg har venskabsbyer rundt omkring i Norden, og det skal fejres. Foto: Arkiv
in ,

Venskab på tværs af Norden fejres

Frederiksberg Rådhus: Alle er inviteret til kulturfest i Frederiksberg Rådhushal lørdag 23. marts fra 11-16. Festen er arrangeret af foreningen NORDEN Frederiksberg. Rundt om i landet fejres der 100 års jubilæum for De nordiske foreninger. I løbet af dagen vil der være oplæg, kaffe og kage, sang, dans og meget mere.

Venskaber på tværs Næstformand for foreningen, Hanne Hauer, skriver, at hun selv har været medlem af foreningen, siden hun var 16 år. Hun erindrer tydeligt, hvordan hun sammen med 30 andre danskere drog mod Norge med unge fra mange andre nordiske lande. »Jeg fik mig en norsk veninde, som jeg skrev sammen med i mange år. Jeg besøgte hende igen og lærte hendes mand og børn at kende, fordi jeg boede hos dem i 8 dage, senere besøgte familien mig,« skriver Hanne Hauer.

NORDEN Frederiksberg har venskabsbyer i hele Norden, blandt andet i Finland, Estland og på Island.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Ti bandemedlemmer idømmes 51,5 års fængsel

Debat: Når luftforurening hænger som en stor, sort sky