På Ørestad Bibliotek er der mulighed for at blive klogere på både videnskab og brætspil på én aften. Foto: PR foto

Spil og bliv klogere på monstre og dinosaurer

ØRESTAD: Torsdag 28. marts fra 19 til 21 er det muligt at blive klogere på monstre og dinosaurer, når Bent Erik Kramer Lindow gæster Ørestad Bibliotek. Han er palæontolog og vil dele sin store viden om dinosaurer og andre kæmpevæsener fra fortiden på aftenen.

Efter palæontologens oplæg skal der spilles brætspillet ’King of Tokyo,’ hvor deltagerne skal i fodsporene på monstrene. I brætspillet skal Tokyo og modstanderne smadres, og det gælder om at blive monsterkongen af Tokyo.

Aftenen byder altså på rige muligheder for at blive klogere på kæmpevæsener, hygge sig og vinde præmier. Arrangementet er blot et blandt mange arrangementer, der foregår i løbet af foråret. Det specifikke arrangement koster 30 kroner at deltage i.  nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kampen om en rigtig dansk familie

Kom til foredrag om misbrug i TUBA