Guide: Til den musikinteresserede københavner

I denne weekend stilles der skarpt på de mange musikarrangementer, der finder sted i København over de næste par dage. 

Nørrebro/Nordvest: Dobbeltkoncert

For et år siden tog Amalie Skriver til koncert i Buddinge Kirke for at høre sit teenage-idol, singer/songwriteren Sara Grabow. Til koncerten gav Amalie et brev til Sara, hvori hun beskrev, hvilken betydning Saras musik havde haft for hende igennem årene. Deres møde gjorde et stort indtryk på dem begge, og de har siden da holdt kontakten, og nu skal de spille en dobbeltkoncert.

Sara Grabow er sanger og sangskriver. Hun har flere udgivelser bag sig, senest albummet ’EneRum’ fra 2017, der handler om at finde sin egen stemme uden at søge tilflugt og spejling i andres opfattelse. Sara ynder at arbejde med klangrum og allerhelst det akustiske rum. Publikum inviteres med ind i en fordybet stemning, hvor musikken leder vejen.

Amalie Skriver er en singer/songwriter fra København, som netop har vundet en pris for hendes seneste singleudspil ’Nothing To Say’. Amalie er vokset op i et musikalsk hjem og har sunget siden hun var tre år. Hendes musik er ofte blevet sammenlignet med Tori Amos og Kate Bush, og musikken reflekterer ligeledes over livets dybe spørgsmål.

Publikum inviteres med ind i de to sangskriveres univers, hvor begge fortæller om deres rejse med musikken og om inspirationen bag sangene.

Der er gratis entré til koncerten, som finder sted i Kingos Kirke, Nannasgade 25, 2200 København N fredag 22. marts klokken 20.00.

Frederiksberg: Rockabilly-trio

Der bliver gang i Solbjergvej, hvor Bartof Station ligger, når der bydes på rock ved koncerten 22. marts kl. 21.00.
Der er entré, hvis du vil have chancen for at synge og danse med. Og husk lige danseskoene, da det kan være svært at holde fødderne stille, når musikken først går i gang.
Denne aften kommer rockabilly-trioen Wild Wax Combo nemlig på besøg for at spille rockende toner. Trioen med de rockende toner tæller Rene Karsson, Mikael Findanis og Walter Clerici.

Tre gæster

Men ikke nok med det, så kommer der også gæster, som vil spille med ved koncerten. De musikalske gæster er Frede Nordbrink, Jesper Agerschou og Frank Rothstein.
På programmet er alle de gode, gamle hits fra fortidens hitlister, så man kan se frem til en aften lidt ud over det sædvanlige.

Hvis du gerne vil lytte med, så husk at indløse billet. Musikken starter kl. 21.00. Når du først er indenfor, så skal der rockes i de næste par timer på Solbjergvej.

Vanløse: CPH:DOX

I slutningen af marts måned byder Kulturstationen Vanløse på en lang række kulturarrangementer, hvor du blandt andet kan høre undergrundsmusik, hiphop og se tre stærke dokumentarfilm. Det oplyser kulturinstitutionen i en pressemeddelelse.

Det første arrangement i rækken løber af stablen fredag 22. marts kl. 20, hvor de tre bands ’Recorded Voice’, ’Marbles Lost’ og ’Phospor Kid’ lægger vej forbi Kulturstationen i Vanløse og spiller. De tre bands spænder over alt fra odenseansk elektro-punk til tysk hiphop- og popscene og mørk amerikansk elektro-pop, så der er lidt for enhver smag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lysforurening på Langgaden: Skiltet skal være slukket

Guide: CPH:DOX i weekenden